Laviesage nutricosmetics


De evolutie en de schoonheidsspecialist

In de evolutie is niet voorzien dat in de 20e eeuw het vak van schoonheidsspecialiste zou ontstaan. Net zoals niet was voorzien, dat bij consumenten de behoefte zou ontstaan om hun huid te willen verbeteren. Het is daarom dan ook logisch dat evolutie er geen rekening mee gehouden heeft om extra bouwstoffen en voedingsstoffen voor de huid te reserveren.

Vandaag de dag heb ik in de salon elke dag te maken met klanten die hun huid willen verbeteren!

Huidverbetering is in de visie van salon Health and Beautyvision en LavieSage niet te realiseren zonder de inzet van bouwstoffen uit beautysupplementen: want zoals je misschien weet moet 70% van de verbetering van binnenuit komen en kan ik als huidspecialist ongeveer 30% van de verbetering vanaf buitenaf stimuleren en ondersteunen. Daarom is het van belang om er voor te zorgen dat in de huid een overvloed aan bouwstoffen aanwezig is om de verbeterende behandeling goed te kunnen doorstaan. Je hebt dus een hoge en vooral werkzame dosering nodig om de juiste hoeveelheid bouwstoffen aan de huid aan te leveren!


Ik kan dat realiseren door een LavieSage product onderdeel van mijn behandelplan te maken:

Het behandelproces bestaat namelijk uit de volgende onderdelen:

1) het aanvoeren van bouwstoffen voor herstelcapaciteit en voor de aanmaak van nieuwe huidcomponenten zoals bindweefsel, collageen, elastine en/of huidvetten.

2) het stimuleren van de huid tijdens het bezoek in mijn salon d.m.v. mijn huidverbeterende massage

3) het verzorgen en ondersteunen van de huid aan de buitenkant middels cosmeticaproducten.

Op basis van deze aanpak maak ik de kans op succes en klanttevredenheid optimaal.

Verzorging, onderhoud of verbetering

Misschien streeft u alleen naar huidverzorging of huidonderhoud: in dat geval is een onderhoudsdosering voldoende. Bij concrete huidverbetering is een intensievere aanpak gewenst in combinatie een bijpassende behandeling. Dat aanbod onderscheidt mij als LavieSage depositair, ten opzichte van collega's die niet volgens deze visie werken! Deze manier van denken en werken is niet meer weg te denken uit de professionele huidverbetering!


LavieSage succesvol inzetten

Wil je weten hoe u met LavieSage producten uw huid nog beter kunt verbeteren? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek. Ik adviseer je graag.


www.laviesage.nl


voor info of bestellen kunt u onderstaande gegevens gebruiken.